we zijn open vanaf 09:30

Meer kleuren dan de regenboog

Kunt u net die ene favoriete kleur verf niet vinden? Geen zorgen. Bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam kunnen ruim 50.000 unieke kleuren verf speciaal voor u worden gemengd.

Naast het uitstekende huismerk van Decokay Rothmeijer in Rotterdam vindt u bij ons tevens binnenverf en buitenverf van alle topmerken, zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Flexa en Histor.

Kleuren meten
Heeft u ergens een mooie kleur gezien? Neem een voorbeeld mee naar één van de vestigingen van Decokay Rothmeijer in Rotterdam, zodat onze computergestuurde verfmengmachines de kleur kunnen ‘opmeten’ en vervolgens de gewenste hoeveelheid voor u mengen. Gewoon terwijl u wacht!

Pallet van Van gogh
Kleur keuze
Mengmachine

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Rothmeijer in Rotterdam houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur .

Bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.

Heeft u geregeld behoefte aan meer schaduw in uw woning, overweeg dan buitenzonwering. Bij Decokay Rothmeijer in Rotterdam vindt u verschillende typen.

Sierlijsten, ornamenten, rozetten of lambrisering geven een smaakvolle finishing touch aan uw woning. Ze zijn er in allerlei soorten, van modern tot klassiek.